Wie ben ik ?

Chantal Wolf


"Wijsheid in de Dop"

Omdat ieder kind talenten heeft......

Even voorstellen


 

Mijn naam is Chantal Wolf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het regulier en speciaal onderwijs. Ik werkte als leerkracht, intern begeleider, coach en remedial teacher onder andere op scholen voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen (ZMOK), maar ook in het reguliere basisonderwijs. Naast de PABO heb ik de opleiding tot Remedial Teacher gevolgd. Door de jaren heen volgden nog vele bij- en nascholingscursussen en onder andere de opleidingen NLP en Opvoedcoach.


Het begeleiden van leerlingen, die op welk vlak dan ook vastlopen, is het mooiste beroep, dat er bestaat. In het één op één contact, dat je hebt met deze leerling kun je veel diepgang aanbrengen.

Zoals u eerder op deze website heeft kunnen lezen, ben ik ervan overtuigd dat ieder kind tot presteren kan komen met persoonlijke, positieve aandacht, geduld en aandacht voor het welbevinden van dit kind en zijn cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling. Het is voor mij dan ook heel belangrijk om een "klik" te hebben met het de leerling, die ik begeleid. Door deze "klik" en de band, die je in het één op één contact met een leerling opbouwt, is het mogelijk als begeleider in relatief korte tijd resultaten te boeken.


Vanuit Brunssum begeleid ik leerlingen uit alle windstreken. Ik werk met leerlingen in mijn eigen praktijkruimte thuis.